De fineste jeg vet


Hva er vel koseligere enn en liten spasertur langs vannet med tre av mine kjæreste? Det måtte jeg jo ta meg tid til i all lesingen som evigvarende student. Dagslys og frisk luft er tross lat mangelvare, så det var noe jeg definitivt trengte. Fotolyset i dag var også helt fantastisk. Det er noe unikt med solnedgang og vinterluft.

Ellers står en ny uke foran meg, med nye hendelser og gjøremål. Jeg tenkte å sette meg ned for å planlegge treningsuken så den er i boks. Hvis det er en ting jeg anbefaler, så er det virkelig å planlegge treningsøktene i begynnelsen av hver uke. Det er så motiverende! Sannsynligheten for at du klarer å trene like mye som du ønsker, blir også mye større. Det har jeg i alle fall merket selv. Prøv da vel!

Jeg vil ønske deg en fantastisk fin, velsignet ny uke kjære leser. Du er elsket uendelig høyt. Du er skapt med en hensikt, og en mening for akkurat ditt liv. Du er ingen tilfeldighet.

 ♥ 

 

"Dette er hans bud,  at vi skal tro på hans sønns, Jesu Kristi navn og elske hverandre, slik han bød oss." 

Så enkelt. Ett bud. Å tro på ham, og elske hverandre. 

 

 

#vinter #skole #lekser #blogging #blogg #hverdag  #inspirasjon #mote #klær #outfit #foto #fotografi #bilder #2017 #trening #video #spring#spørsmål #helg #søndag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Velkommen til victoriaskjortnes.blogg.no!

For kontakt:
victoria.skjortnes@gmail.com


Følg meg HER ♥


hits ♡ Design av Tonjemt ♡